Usch!!

Ja va ska man säga? Nu sitter man här med en bloggjävel, jag har aldrig haft tanken att blogga, inte ens att börja läsa bloggar!
Men vafan ska man göra, man blir ju sjuk i huvet av den tristessen (eller hur stavningen på det ordet är?) man upplever av att vara arbetslös, det är helt otroligt att man blir så lat och lam av att vara arbetslös, iaf jag. Jag känner inte för att göra något. Tycker bara att det mesta är tråkigt och jobbigt.
Så vad gör egentligen alla idioter som utnyttjar systemet och sitter hemma med en "ond rygg" eller liknande? Att sträva efter att va "arbetslös" måste va det sjukaste som finns, vissligen så får dom ju ett liten sjukpeng på nåra små korvöre.
Men inte fan skulle ja stanna hemma, bara för att det är gött med sovmorgon, gött att slappa, gött att ta det lugnt för 7-8000 kr i månaden. ALDRIG!!
Man jobbar väl för att man ska tjäna en bra peng, och köpa saker man vill ha och må gott, och kunna njuta och uppskatta av sovmornar osv. varje helg? Det gör iaf jag.
Att vara arbetslös som jag är nu är nog något av det sämsta ja vart med om, ändå får ja runt 11-12000 eller va det nu är i måaden från min a-kassa.
Visst ska jag erkänna att jag tyckte att det var skönt att va hemma dom första veckorna, det gjorde jag helt klart! Men det är absolut inte gött längre.
Så att förstå folk som försöker utnyttja systemet, tillomed när det är högkonjuktur, sånt folk kommer jag nog aldrig att förstå mig på!
Nej usch för lågkonjukturen. Släng den i soporna och fixa tillbaka högkonjukturen!

Nog om det. Nu ska ja spela NHL 09.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0